Over Ons

Hoi! Superleuk dat je meer te weten wil komen over onze band. Het begon allemaal lang. làng gelee in een land hier ver, ver vandaan..

Grapje, het was gewoon in Delft in 2017, maar dat maakt het niet minder magisch hoor. Hier leerden verschillende muzikale pre-eendjes elkaar kennen bij Delftse studenten jazz vereniging DSJV Groover. Ooit dus begonnen als studentenband; maar ondertussen zijn de meesten van ons doordeweeks te vinden op de werkvloer. Laat je echter niet misleiden door de stropdassen en kokerrokken die we doordeweeks tegenwoordig dragen. We bestormen elk podium nogsteeds met dezelfde eindeloze energie als vroeger!

Bij ons eerste optreden werd al gauw duidelijk dat Ducktape niet een tijdelijk project zou zijn. We vonden elkaar in ons gedeelde perfectionisme voor onze muziek en.. tja eigenlijk ons perfectionisme voor alles. Maar, we vonden elkaar vooral in vriendschap. Vanaf ons allereerste optreden waren we niet alleen een funk- en pop coverband, maar vooral een hechte vriendengroep die plezier haalt uit het samen maken van muziek. Dit is ook wat ons onderscheid van andere bands: ons natuurlijke enthousiasme met elkaar is aanstekelijk en zorgt voor een energie die overal waar we komen een feestje creëert. Ons mantra is dan ook: plezier door muziek. Dat hebben we en dat brengen we.

Sinds ons eerste optreden hebben we tal van toffe optredens en projecten gehad. Zo hebben we onder andere vier videoclips uitgebracht, via livestream voor meer dan 2000 mensen het academisch jaar op de TU Delft geopend, tal van bruidsparen een onvergetelijke bruiloft bezorgd, op Koningsdag de Grote Markt in Delft plat gespeeld en ga zo maar door. We leven altijd toe naar het volgende optreden of project. Wellicht binnenkort samen met jou?

Ontmoet onze bandleden!

Maak kennis met onze eendjes!